بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته
آموزش سئو

تبلیغات

جهانیها

سامتیک، سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و بلیط قطار با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی و ریلی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
این وب سایت اقدام به جمع آوری تمام اطلاعات پرواز خطوط هوایی و ریلی ایران نموده تا با توجه به نیاز کاربران سهولت اسفاده از امکانات جهت خرید اینترنتی بلیط ارزان هواپیما چارتری و سیستمی و بلیط قطار در فضای مجازی بر اساس آخرین تغییرات در اختیار کاربران قرار گیرد.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید. از اخبار روز بازار خودرو و قیمت به روز خودرو مطلع گردید.

آموزش درست کردن کیک آجیلی مجلسی

آموزش درست کردن کیک آجیلی مجلسی

آموزش درست کردن کیک آجیلی مجلسی

 

روش تهیه:
1. ابتدا کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا پف کند، سپس ماست و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند؛ لازم نیست میزان هم زدن بیش از یک دقیقه باشد.

مواد لازم:

مارگارین 250 گرم
 آرد 300 گرم
 شکر  360 گرم
 پودر فندق 100 گرم
پودر بادام 100 گرم
پودر گردو 100 گرم
بکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
تخم مرغ پنج عدد
ماست 200 گرم
وانیل یک قاشق چای‌خوری کوچک

2. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و مغزها را اضافه کرده همه را با همزن برقی تا آخرکار هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود. این کیک را داخل قالب گرد 30 سانتی‌متری می‌ریزیم که از قبل آن را چرب کرده‌ایم و به مدت یک ساعت داخل فر- که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم- قرار داده و می‌پزیم.

3. همیشه کیک‌ها را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم. برای چنین تصویری که مشاهده می‌کنید من دو برابر از این مایه کیک را برای طبقه پایین و یک برابر از این مایه کیک را برای طبقه بالا درست کرده‌ام که قطر دایره کیک پایین 30 سانتی‌متری و قطر دایره کیک بالا 20 سانتی متری است.

لمسه های  فوندانتی
روش تهیه:
برای اینکه بتوانیم دیواره‌های کیک را خیلی تمیز و زیبا لمسه کنیم بهترین کار این است که پس از خامه‌کشی کیک روی آن را یک لایه مارسیپان پهن کنیم و پس از اینکه روی مارسیپان را با قلم‌مو به مارمالاد زردآلو آغشته کردیم لایه فوندانت را روی آن پهن کنیم، سپس با خط‌کش فلزی یا وسیله مشبک مخصوص لمسه کردن فوندانت دیواره‌های کیک را فرم دهیم. درنهایت با مقداری آیسینگ، تقاطع خطوط را مروارید می‌چسبانیم.

رزهای فوندانتی
روش تهیه:
برای آماده کردن رزها مقداری فوندانت صورتی درنظر می‌گیریم. یک اشک یک‌طرفه به اندازه یک بند انگشت داخل دست فرم می‌دهیم بقیه خمیر را با وردنه به قطر یک میلی‌متر باز کرده با کاتر پر گل رز تمامی خمیر را قالب می‌زنیم سپس تمامی پره‌ها را به دور اشک آماده شده توسط آب می‌چسبانیم و لبه‌های آن را با انگشت فرم می‌دهیم که حالت طبیعی پیدا کند. 

همچنین ببینید:

 



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ماه محرم | محرم 2016 ، اس ام اس و کارت پستال ماه محرم
مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
عروس
سايت عروس
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مدل مو
رنگ مو
مدل لباس
عکس
عکس,‌ عکس بازیگران,‌عکس جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.