منوی سایت
مروری بر گذشته

چگونه تندی غذا را از بین ببریم

روش های کمتر کردن تندی غذا

اگر در هنگام پختن غذا  فلفل زیاد ریختید، و احساس کردید غذا تند شده است، اندازه همه مواد غذایی استفاده شده در غذا را دوباره به آن اضافه کنید، این کار سبب کاهش تندی غذا می شود.

اگر غذایتان تند شد می توانید از لبنیات استفاده کنید، کپسایسین که سبب تندی می شود به راحتی در لبنیات حل می شود، و چربی موجود در لبنیات کپسایسین را به مولکول کپسیوم تبدیل می کند، و باعث می شود گیرنده های روی زبان دور شوند و شما احساس تندی نکنید.

اگر از لبنیات استفاده نمی کنید، و یا به لاکتوز موجود در آن حساسیت دارید، می توانید از شیر نارگیل استفاده کنید، که معمولا در غذاهای تایلندی از آن زیاد استفاده می شود، همچنین می توانید از شیر سویا، شیر بادام، و شیربرنج هم که دارای چربی هستند، استفاده کنید، البته به اندازه شیر طبیعی موثر نیستند.

اضافه کردن موادی که حاوی اسید هستند، مانند سرکه و آب لیمو  کپسایسین را خنثی می کند، اگر غذایتان تند شد می توانید به غذای در حال پخت آب لیمو یا سرکه اضافه کنید.

برنج ساده و نان ادویه را به خود جذب می کنند، و سبب می شوند، تندی غذا را کمتر احساس کنید، چون ادویه را در همه جای غذا پخش می کند، بسیاری از غذاهای تند مانند غذاهای هندی با نان، غذاهای مکزیکی با تورتیلا و غذاهای تایلندی با برنج سرو می شوند، تا تندی غذا کمتر احساس شود.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network