منوی سایت
مروری بر گذشته

چه قسمتی از سیب زمینی را نباید استفاده کرد؟؟؟؟

سیب زمینی یکی ازغذاهای محبوب و پر استفاده مردم ایران است، که اصولا به صورت آب پز و سرخ کردنی مصرف می شود، سیب زمینی می تواند حاوی مواد سمی بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیاندازد، اگر در انتخاب سیب زمینی دقت نکنید، سلامت شما را به خطر میاندازد click.

سیب زمینی هایی که قسمتی از آن ها به رنگ سبز است، در حقیقت می توانند دارای نوعی سم به نام «گلیکو آلکالوئید» باشند،  که به طور طبیعی در سیب زمینی به وجود می آید و برای سلامت انسان مضراست، اما دانشمندان معتقدند که تنها با بریدن قسمت های سبز شده می توان بخش اعظم سم تولید شده را از سیب زمینی جدا کرد و خطر را کم کرد link.

click سم «گلیکو آلکالوئید» نوعی ماده سمی طبیعی در سیب زمینی است، که خاصیت ضد میکروبی، حشره کشی و ضد قارچی دارد، که احتمالا به عنوان یک ماده دفاعی در برابر حمله موجودات خارجی و به منظور حفاظت از گیاه در مقابل آفات و بیماری ها تولید شده است، با این حال این ماده می تواند برای انسان خطرناک باشد و از حد معینی بیشتر سبب بیماری جدی شود.

just click for source  

نشانه های مسمومیت با سم «گلیکو آلکالوئید» visit web page

http://divipiso.com/map معمولا نشانه های مسمویت 8 الی 12 ساعت بعد از هضم سیب زمینی سبز شده آغاز می شود، که این نشانه ها می تواند به صورت به هم خوردن وضعیت گوارشی و یا اختلالات عصبی نمایان گردد.

آثار کم آن شامل سردرد، سرگیجه، دل درد، تهوع، استفراغ و اسهال است، بی قراری، خواب آلودگی و برهم خوردن تعادل روانی و لرزش از دیگر نشانه های این مسمومیت است، اما از سویی در بسیاری از دیگر بیماری ها نیز این نشانه ها مشاهده می شود امکان تشخیص اشتباه آن بسیار است http://basunstudien.se/map.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network