منوی سایت
مروری بر گذشته

نحوه تشخیص آجیل سالم از تقلبی

آجیل به علت روغن زیادی که دارد خیلی زود فاسد می شود که باید همیشه قبل از خرید آجیل با خوردن چند دانه از آنها از کیفیت طعم و تازه بودن آنها  اطمینان پیدا کنید.
همیشه توجه داشته باشید که از خرید آجیل های بوداده و فله ای خودداری کنید، آجیل تازه نباید هیچ بوی نامطبوعی مثل بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد که وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های ماندگی آجیل است، و همچنین اگر در بین آجیل بقایای حشرات مرده یا زنده مشاهده کردید، بدانید که آجیل کهنه و فاسد است.
مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی صبر کنید، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه رنگ شدن با مواد شیمیای و غیر بهداشتی بودن آن است.
رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه، بادام و انوع آجیل استفاده می شود،که معمولا غیرمجاز بوده و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف کننده ایجاد می کند.
 از خرید انواع پسته و مغز گردو که دوره‌گردها می فروشند ، به دلیل اینکه عمدتاً از محصولات آلوده تهیه یا مخلوط شده اند، خودداری کنید.
لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network