منوی سایت
مروری بر گذشته

میوه ازگیل اعصاب را تقویت می کند

ازگیل میوه ای درختی است که در اواسط فصل بهار می رسد، گل های درخت آن سفید و میوه‌ آن شبیه زالزالک و از زالزالک درشت تر و قهوه ای رنگ و طعمش شیرین است، هسته آن را می کارند و درخت آن را به درخت گلابی نیز پیوند می زنند، قسمت های مورد استفاده درخت برگ و میوه آن است، و از نظر غذایی شبیه «به» است.

خواص میوه ازگیل

ازگیل سرشار از ویتامین های «ب» و «ث» و قند ، تانن و سلولز و اسید سیتریک است.

ازگیل دارای مقدار زیادی هیدرات کربن است، که انرژی زا است.

ازگیل دارای عنصری به نام تانن است، که بهترین دارو برای درمان عفونت های روده بزرگ است.

ازگیل در تقویت خون بدن مؤثراست.

ویتامین «ب» موجود در ازگیل اعصاب را تقویت می کند و از نظر تغذیه اهمیت فراوانی دارد.

مصرف خام یا کنسرو ازگیل در معالجه اسهال ساده اثر قطعی دارد.

خوردن خام و به ویژه نارس این میوه که تانن بیشتری دارد، در معالجه خونریزی های داخلی مثل: بواسیر ، خونریزی رحمی و غیره اثر شفا بخش دارد.

میوه تازه و رسیده آن یا کنسرو آن برای درمان اختلال قاعدگی خانم ها بسیارمفید است.

جوشانده برگ ازگیل پوست را تقویت می کند و برفک را معالجه می نماید.

جوشانده برگ ازگیل آبسه دهان و گلو را درمان می کند، برای این کار هر روز سه بار جوشانده برگ ازگیل را غرغره کنید.

 

درمان ورم روده با ازگیل

برای این کار 250 گرم ازگیل رسیده را پس از جدا کردن پوست و دانه در مقداری شیر حل کرده و مصرف نمایید، در درمان زخم دهان و تورم مخاط گلو نیز مؤثر است.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network