بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

مواد لبنی کفیر و فواید آنها

مواد لبنی کفیر و فواید آنها

مواد لبنی کفیر و فواید آنها,فواید مواد لبنی کفیر

جهانی‌ها -> سلامت

این روز ها نام محصولات لبنی کفیر و را زیاد می شنویم و از خواص درمانی کفیر زیاد صحبت می شود،، ما سعی کرده ایم بطور مختصر بگوییم کفیر چیست و چگونه ایجاد می شود و محصولات لبنی کفیر چه فوایدی دارند

کفیر چیست ؟ Kefir

کِفیر Kefir فرآورده تخمیرشده شیر است که همراه محصولات لبنی عرضه می شود و در اروپای شرقی، روسیه و جنوب غرب آسیا شهرت بیشتری دارد. کلمه کفیر از کلمه از سال 1884 در روسیه کاربرد داشته و احتمالا از غفقاز شمالی سرچشمه گرفته است و گاهی گفته می شود که از کلمه ترکی köpür به معنی چیزی پف کرده می آید و کلا در زبان های مختلف رایج می باشد. در قدیم کفیر را در مشک های چرمی بعمل می آوردند ولی در حال حاضر بصورت صنعتی و در شرایط بهداشتی قابل تولید می باشد.

 
 مهمترین فواید محصولات لبنی کفیر

جنیفر فیتزگیبون، از مرکز سرطان دانشگاه استونی بروک، در مورد کفیر می گوید: «کشت مخمر و باکتری اسیدلاکتیک موجب ایجاد کفیر می شود که شکلی شبیه گل کلم دارد. محیط کشت با استفاده از پایه شیر حیوانی، شیر سویا، شیر نارگیل، آب میوه ها و محلول شیر قند و شکر ایجاد می شود. دانه های کفیر به این پایه کشت افزوده شده و تخمیر می شوند. محصول نهایی طعمی شبیه ماست مایع داشته و فواید سلامت آن بسیار زیاد است.»

 

مواد لبنی کفیر و فواید آنها,فواید مواد لبنی کفیر

محصولات کفیر و پروبیوتیک ها

یکی از مهم ترین فواید کفیر، وجود پروبیوتیک و پری بیوتیک های آن است. کفیر حاوی حدود ۳۰ میکروارگانیزم مختلف بوده که آن را تبدیل به منبع غنی پروبیوتیک در مقایسه با سایر محصولات لبنی تخمیرشده می نماید.

انواع مختلف باکتری های پروبیوتیک در محصولات کفیر عبارتند از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم بیفیدوم، استرپتوکوک ترموفیلوس، لاکتیس لاکتوباسیلوس. بولگاریکوس، helveticus لاکتوباسیلوس، kefiranofaciens لاکتوباسیلوس، لاکتوکوکوس لاکتیس و Leuconostoc گونه است. لاکتوباسیلها در کفیر ممکن است در غلظت های مختلف از حدود 1 میلیون تا 1 میلیارد مورد، بصورت کلونی در هر میلی لیتر وجود داشته باشند، باکتری ها مسئول سنتز پلی ساکاریدهای کفیری هستند

پروبیوتیک ها میکروارگانیزم هایی هستند که به روند هضم کمک کرده و نقش حفاظتی در مقابل باکتری های مضر دارند. پری بیوتیک ها، کربوهیدرات های هستند که پروبیوتیک ها از آنها به عنوان سوخت استفاده می کنند. کفیر حاوی هر دو آنها هست.

مواد لبنی کفیر و فواید آنها,فواید مواد لبنی کفیر

همچنین این ماده مغذی حاوی کلسیم، پروتئین و ویتامین های B نیز هست. افرادی که در گوارش شیر مشکل دارند، ممکن است کفیر را بهتر از شیر تحمل کننند. باکتری‌های اسید لاکتیک، لاکتوز یا قند شیر موجود در کفیر را تا حدودی هضم کرده‌اند. افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند، اغلب می‌توانند بدون مشکل از کفیر استفاده کنند.

مواد لبنی کفیر و فواید آنها

منبع : salamatnews.com, wikipedia.org, health.com / پ



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود زیرنویس
دانلود زیرنویس
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
فروش سرور مجازی
فروش سرور مجازی
دکتر سلامت
دکتر سلامت
خرید بلیط هواپیما
خرید بلیط هواپیما
خرید بک لینک
سامانه پیامک
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
تور ترکیه
تور ترکیه
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
سئو ارزن
سئو ارزن
طراحی سایت ارزان
طراحی سایت ارزان
خرید هاست ارزان
خرید هاست ارزان
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
ثبت شرکت
ثبت شرکت
خرید کریو
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن