بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه کیک سیب زمینی

طرز تهیه کیک سیب زمینی

طرز تهیه کیک سیب زمینی,آموزش درست کردن کیک سیب زمینی

طرز تهیه کیک سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد                                                                             700 گرم
تخم مرغ                                                                     دو عدد


ماست                                                                        دو قاشق غذاخوری
خامه                                                                         دو قاشق غذاخوری
شیر                                                                          250 میلی لیتر
کره ذوب شده                                                            100 گرم
نمک                                                                          یک قاشق چایخوری
شکر                                                                           40 گرم
بکینگ پودر                                                                  یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل کیک:
سیب زمینی پخته شده                                        یک کیلو گرم
جعفری خرد شده                                                نصف لیوان
پیازچه خرد شده                                                  یک سوم لیوان
پنیر لبنه، کره و خردل ملایم                                 از هرکدام دو قاشق غذاخوری
کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر                  از هرکدام یک قاشق چایخوری

روش تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.

سیب زمینی های پخته را رنده کرده و در کاسه‌‌ای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می کنیم.

دو سوم خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیواره‌های آن می اندازیم، مواد سیب‌زمینی را داخل خمیر قرار داده، باقی‌مانده خمیر را روی آن پهن می‌کنیم و با چنگال چند حفره رویش ایجاد می کنیم.

قالب را 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده ایم قرار می‌دهیم و پس از این مدت قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرین می‌کنیم و دوباره 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی شود.

همچنین ببینید

منبع : bartarinha.ir



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
اخبار روز
اخبار روز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید vpn
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن