بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی,طرز تهیه کلوچه

با روش درست کردن کلوچه با کره بادام زمینی در خانه آشنا شوید

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کلوچه کره بادام زمینی :

 شکر                                                 نصف فنجان
شکر قهوه ای                                     نصف فنجان
کره                                                  نصف فنجان
کره بادام زمینی                                  نصف فنجان
تخم مرغ                                            ۱ عدد
آرد همه کاره                                       یک و نیم فنجان
جوش شیرین                                      سه چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر                                         نصف قاشق چایخوری
نمک                                                یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی :

کره را برای دو دقیقه بزنید (تا زمانی که حسابی شل و خامه ای شکل شود). حالا شکر را به آن اضافه کرده و برای دو دقیقه هم بزنید و بعد کره بادام زمینی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک) را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و بعد این مواد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.

خمیر آماده شده را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و برای ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیرها را به حالت توپ های یک و نیم اینچی (۳٫۵ سانیتمتری) در بیاورید. حالا این توپ ها را روی یک ورقه مخصوص پخت کلوچه قرار داده و با استفاده از چنگال آن ها را تخت کرده و شکل بدهید. (طبق عکس)

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی,طرز تهیه کلوچه

خمیر کلوچه را به حالت توپ های یک و نیم اینچی در بیاورید

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی,طرز تهیه کلوچه

توپ ها را روی ورقه پخت کلوچه قرار داده و با چنگال آن ها را تخت کرده و مانند تصویر شکل بدهید

حالا کلوچه ها را داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا طلایی رنگ شوند. بعد آن ها را از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید. بعد آن را روی میله های فلزی قرار داده تا به طور کامل خنک شوند.

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی,طرز تهیه کلوچه

کلوچه ها را داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا طلایی رنگ شوند

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی,طرز تهیه کلوچه

بعد از خارج کردن از فر چند دقیقه صبر کنید بعد آنها را روی میله های فر قرار داده تا کامل خنک شوند

برای اینکه کلوچه ها کمتر خشک شوند می توانید آن ها را در دمای ۱۵۰ درجه سانتگراد طبخ کنید.

همچنین ببینید

منبع : novinzi.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
اخبار روز
اخبار روز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید vpn
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن