بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته
آموزش سئو

تبلیغات

جهانیها

سامتیک، سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و بلیط قطار با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی و ریلی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
این وب سایت اقدام به جمع آوری تمام اطلاعات پرواز خطوط هوایی و ریلی ایران نموده تا با توجه به نیاز کاربران سهولت اسفاده از امکانات جهت خرید اینترنتی بلیط ارزان هواپیما چارتری و سیستمی و بلیط قطار در فضای مجازی بر اساس آخرین تغییرات در اختیار کاربران قرار گیرد.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید. از اخبار روز بازار خودرو و قیمت به روز خودرو مطلع گردید.

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر,مرغ بریانی

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر

مرغ بریانی غذایی است عالی و خوشمزه ولی اکثر خانمها به دلیل طبخ این غذا در فر به سراغش نمی روند. طرز تهیه مرغ بریان بدون فر برای این دسته از خانم ها در آشپزخانه جهانی‌ها.


طرز تهیه مرغ بریان بدون فر

وعده غذایی: ناهار  شام زمان پخت : 120 دقیقه

نوع غذا: خوراک ایرانی زمان آماده سازی مواد: 300دقیقه

مواد لازم:

به : 4 عدد

کره : 50 گرم

پیاز : یک عدد

گردو : 3 قاشق غذاخوری

گوشت : 400 گرم

برنج : یک لیوان

آلو : 10 عدد

پیازداغ : 2 قاشق غذاخوری

آب : 2 لیوان

رب گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه

رزماری : یک شاخه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر,مرغ بریانی

طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه:

ابتدا در ظزفی مناسب کره را آب کرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده و سرخ میکنیم.حالا شعله را خاموش میکینم تا مواد سرد شوند.

به را به دو نیم کرده و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم.

 به دلیل اینکه به، بعد از پخت خوشرنگ می شود می توان از اضافه کردن رب صرفنظر نمود.

نکات: 1)این غذا به خودی خود رنگ بسیار زیبایی دارد و پیشنهاد میکنم از اضافه کردن رب گوجه فرنگی یا زعفران خودداری کنید. 2)میتوانید به آب دلمه ها کمی زرشک تفت داده شده هم اضافه کنید تا غذای شما ملس تر و خوشمزه تر شود. 3)اگر دوست دارید غذای شیرین تری مصرف کنید علاوه بر آلو به آب دلمه کمی شکر هم بزنید.

همچنین ببینید

منبع : food.sooran



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود فیلم
دانلود فیلم
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
چت روم
چت روم
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید vpn
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

دیجی چارتر خرید بلیط هواپیما