بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر,مرغ بریانی

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر

مرغ بریانی غذایی است عالی و خوشمزه ولی اکثر خانمها به دلیل طبخ این غذا در فر به سراغش نمی روند. طرز تهیه مرغ بریان بدون فر برای این دسته از خانم ها در آشپزخانه جهانی‌ها.


طرز تهیه مرغ بریان بدون فر

وعده غذایی: ناهار  شام زمان پخت : 120 دقیقه

نوع غذا: خوراک ایرانی زمان آماده سازی مواد: 300دقیقه

مواد لازم:

به : 4 عدد

کره : 50 گرم

پیاز : یک عدد

گردو : 3 قاشق غذاخوری

گوشت : 400 گرم

برنج : یک لیوان

آلو : 10 عدد

پیازداغ : 2 قاشق غذاخوری

آب : 2 لیوان

رب گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه

رزماری : یک شاخه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ بریانی بدون فر,مرغ بریانی

طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه:

ابتدا در ظزفی مناسب کره را آب کرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده و سرخ میکنیم.حالا شعله را خاموش میکینم تا مواد سرد شوند.

به را به دو نیم کرده و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم.

 به دلیل اینکه به، بعد از پخت خوشرنگ می شود می توان از اضافه کردن رب صرفنظر نمود.

نکات: 1)این غذا به خودی خود رنگ بسیار زیبایی دارد و پیشنهاد میکنم از اضافه کردن رب گوجه فرنگی یا زعفران خودداری کنید. 2)میتوانید به آب دلمه ها کمی زرشک تفت داده شده هم اضافه کنید تا غذای شما ملس تر و خوشمزه تر شود. 3)اگر دوست دارید غذای شیرین تری مصرف کنید علاوه بر آلو به آب دلمه کمی شکر هم بزنید.

همچنین ببینید

منبع : food.sooran



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن