بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

رول برگر | طرز تهیه رول برگر

رول برگر | طرز تهیه رول برگر

 رول برگر | طرز تهیه رول برگر,طرز پخت رول برگر

رول برگر | طرز تهیه رول برگر

ک غذای مجلل دانشجویی ! البته با دستور پختی ساده را در این آموزش آشپزی برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد لازم :

220 گرم گوشت گاو
یک فنجان خرد شده پنیر چدار
یک عدد عصاره سوپ
یک بسته نان ساندویچی

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی‌گراد ) قرار می‌دهیم.

سپس یک ماهیتابه را چرب کرده ، روی گاز قرار می‌دهیم و گوشت گاو را درونش ریخته و دو طرفش را به مدت 8 تا 10 دقیقه سرخ کرده نا رنگش صورتی شود.

سپس با عصاره سوپ و پنیر چدار هم می‌زنیم.

حال نان ساندویچی را به شکل مثلث تقسیم می‌کنیم و از مخلوط گوشت گاو یک قاشق درون مثلث‌ها ریخته و به صورت رول در می‌آوریم و در یک فویل آلومینیومی قرار داده و درون فر قرار می‌دهیم و به مدت 15 دقیقه اجازه می‌دهیم تا حرارت ببیند و رنگش سرخ شود.

برای خواندن دستور انواع غذاهای ایرانی و خارجی میتوانید به آرشیو آشپزی جهانی‌ها مراجعه نمایید

همچنین ببینید

منبع : آلامتو



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن