بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت,خورشت کرفس

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

در این قسمت از آموزش آشپزی طرز پخت خورش کرفس را آموزش میدهیم

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

مواد لازم

پیاز                                                                 2 عدد

گوشت خورشتی                                               300 گرم

کرفس                                                            500 گرم

برگ کرفس                                                      100 گرم

لیموعمانی                                                       3 عدد

نعناع تازه                                                        20 گرم

جعفری تازه                                                     80 گرم

رب گوجه فرنگی                                           ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل                                                    مقدار لازم

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

طرز تهیه

کرفس ها را بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید ( بهتر است کرفس ها قد یک بند انگشت خرد شوند ).

برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) سپس برگ کرفس ، نعنا و جعفری را درون مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت های خورشتی را به تکه های دلخواه برش بزنید سپس به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید ، پس از پختن گوشت میتوانید سبزی های سرخ شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

نکته ها :

چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.

میتوانید بجای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید ، اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید ، در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) میتوانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

همچنین ببینید

منبع : irancook.ir



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود زیرنویس
دانلود زیرنویس
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بلیط هواپیما
بلیط هواپیما
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
دانلود سریال شهرزاد
دانلود سریال شهرزاد
فروش سرور مجازی
فروش سرور مجازی
دکتر سلامت
دکتر سلامت
خرید بلیط هواپیما
خرید بلیط هواپیما
خرید بک لینک
سامانه پیامک
دانلود آهنگ جدید
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
سئو ارزن
سئو ارزن
طراحی سایت ارزان
طراحی سایت ارزان
خرید هاست ارزان
خرید هاست ارزان
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
ثبت شرکت
ثبت شرکت

خرید vpn

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات