بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی,آموزش پخت خورش قیمه بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

دستور اول

خورش قیمه بادمجون، از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیست که درست کردن آن کمی قلق دارد.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

مواد لازم

گوشت گوسفند با استخوان                        1کیلو

 لپه                                                      4 قاشق غذاخوری

بادمجان قلمی                                         8 عدد

گوجه‌فرنگی                                            10 عدد

 رب گوجه‌فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری

 غوره                                                   به میزان لازم

پیاز                                                        1 عدد

روعن مایع گیاهی                                      به میزان لازم

دارچین                                                   به میزان لازم

نمک و فلفل                                            به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

  طرز تهیه :

قبل از هرکاری بادمجان‌ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می‌خوابانیم، سپس آنها را شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آبش برود و خشک شود.

بهتر است بادمجانها را در این مرحله در آفتاب بگذاریم تا زودتر خشک شوند و تلخی آنها هم گرفته شود در غیراینصورت باید مدت طولانی‌تری باقی بماند تا خشک

شود. خشک شدن بادمجان علاوه بر گرفتن تلخی آن باعث می‌شود در هنگام سرخ‌شدن کمتر روغن به خود بگیرد. سپس بادمجانها را سرخ کنید.

پیاز را خرد کرده و درون قابلمه مناسب می‌ریزیم، کمی روغن اضافه کرده و روی شعله متوسط سرخ می‌کنیم تا سبک شود.

پیاز که سرخ شد، گوشت گوسفند با استخوان را که به‌صورت تکه‌های درشت خردشده اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم در این زمان نمک و فلفل را به گوشت اضافه

می‌کنیم که همزمان با تفت خوردن گوشت بوی عطر آنها بلند شود.

وقتی گوشت تفت خورد، لپه پاک‌شده و شسته را به قابلمه اضافه کرده و هم‌می‌زنیم. با تفت دادن لپه از وا رفتن آن در خورش جلوگیری می‌کنیم.

رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کمی تفت بخورد و رنگ آن شفافتر شود. توجه داشته باشید که از اضافه کردن رب زیاد به غذاها بپرهیزید

چون مزه خورشت را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

حال باید به مواد درون قابلمه آب اضافه کرد تا به آهستگی بپزند. در این مرحله 5 عدد از گوجه‌فرنگی ها را رنده کرده و همراه آب به قابلمه اضافه می‌کنیم.

گوجه‌فرنگی رنده شده به خورشت غلظت بیشتر و طعمی عالی می‌دهد.

شعله را زیاد می‌کنیم تا آب خورشت جوش بیاید، بعد شعله را کم کرده و در قابلمه را می‌بندیم تا به آرامی گوشت و لپه بپزند.

قتی خورشت کامل پخت، نمک آن را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که اگر نمک را زودتر اضافه کنید باعث دیرپز شدن گوشت می‌شود.

در این مرحله خورشت کاملا آبدار است بادمجانهای سرخ شده را به آرامی درون قابلمه می‌چینیم، گوجه‌های باقی‌مانده را دو نیم کرده و روی بادمجانها چیده

و در آخر غوره‌ها و پودر دارچین را روی آنها می‌پاشیم. غوره ترشی خورشت شما را کنترل می‌کند و دارچین عطر آن را کامل می‌کند.

در این مرحله خورشت فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا بادمجانها و گوجه‌ها پخته شوند و ترشی غوره وارد آب خورشت شود. حواستان باشد که بادمجانها زیاده

از حد نپزد وگرنه له می‌شود.

اگر از خورشت غلیظ خوشتان نمی‌آید، بادمجانهای سرخ‌شده را در یک تابه چیده، گوجه‌های دونیم شده را روی آن بچینید و با اضافه کردن کمی زردچوبه و فلفل

و آب بگذارید جدا بپزند و در هنگام سرو غذا ، بادمجانها را در ظرف سرو چیده و خورشت را روی آن بریزید.

خورشت بادمجان را با پلو نوش جان کنید

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

دستور دوم

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان

گوشت گوسفندی بدون استخوان                                    750 گرم

بادنجان قلمی                                                          11-10 عدد

پیاز سرخ شده                                                         3 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی متوسط                                                  5-4 عدد

غوره بی دانه                                                          یک دوم فنجان

آبغوره                                                                   یک دوم فنجان

رب گوجه فرنگی                                                     نصف فنجان

نمک و فلفل                                                           به قدر کافی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

طرز تهیه:

گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم.

بعد از20 دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها کشیده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست کرد.

در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی,آموزش پخت خورش قیمه بادمجان

همچنین ببینید

منبع : parsegard.com

beytoote.com



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

4 پاسخ به “طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت”

  1. ماریا گفت:

    خووب بوود

  2. ناشناس گفت:

    یکیش خووب بود یکیش بد نبود

  3. فریبا گفت:

    مزه غوره و آبغوره رو تو خورش بادمجان دوست ندارم بنظرم بدون اونا خوشمزه تره م

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
اخبار روز
اخبار روز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن