بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی,طرز پخت ته چین

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

ته چین گوشت و سیب زمینی یک ته چین فوق العاده خوشمزه است که در مدت زمان تقریبا کوتاهی آماده می شود و در شهرهای مرکزی کشور این نوع ته چین جزو پرطرفدارترین غذاهاست.

 ته چین گوشت و سیب زمینی

وعده غذایی: ناهار  شام زمان پخت : 45 دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

مناسب برای 4 نفر :

مواد لازم
برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم

گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم

سیب زمینی : 2 عدد

کره : 30 گرم

روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی,طرز پخت ته چین

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .

سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم .و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم وروی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم .

ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .

در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم ودر قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.

در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.

صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد،  گوشت وسیب زمینی برشته شوند.

همچنین ببینید

منبع :  elieli2.blogfa



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن