بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

اشکنه | طرز تهیه اشکنه

اشکنه | طرز تهیه اشکنه

اشکنه | طرز تهیه اشکنه,طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

اشکنه | طرز تهیه اشکنه

اشکنه سیب زمینی غذای لذیذ و خوشمزه است. ساده و سریع تهیه میشود برای پیش غذا و یا به عنوان شام سبک خانواده تان اشکنه که سیب زمینی و تخم مرغ هم دارد را بپزید.

مواد لازم برای اشکنه

1 عدد پیاز بزرگ
3 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری روغن
2 عدد سیب زمینی متوسط
1 قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق غذاخوری سرخالی شنبلیله خشک
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه با سیب زمینی

برای پخت اشکنه سیب زمینی یک دیگچه انتخاب کنید و در آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت دهید. وقتی پیاز داغ حاضر شد، زردچوبه را به آن اضافه کنید. حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید.
تا سه چهارم دیگچه را آب جوش بریزید. آرد را با حدود نصف استکان آب سرد مخلوط کنید (حتما آب سرد بریزید که آرد گوله نشود) و به پیاز داغ اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا آرد کاملا در آب و پیاز داغ حل شود. بعد سیب زمینی ها را که پوست کندید و به صورت مکعبی ریز خرد کردید به دیگچه اضافه کنید. و در این مرحله نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بعد در قابلمه را بگذارید تا نیم ساعت بپزد.

اشکنه | طرز تهیه اشکنه,طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

سپس پس از نیم ساعت پخت حرارت اجاق را زیاد کنید و بگذارید محتویات قابلمه خوب بجوشد، حال تخم مرغ ها را یکی یکی در اشکنه بشکنید.
تا ده دقیقه اصلا به آن دست نزنید تا تخم مرغ ها به صورت تک تک کاملا ببندد.
در آخر شنبلیله خشک را اضافه کنید و بگذارید اشکنه سیب زمینی با در بسته حدود پنج دقیقه بجوشد.
شنبلیله عطر بسیار خوبی دارد. نکته مهم اینست که در آخر آب اشکنه زیاد نباشد.

همچنین ببینید

منبع : دیگچه



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن