بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آش کاچی | طرز تهیه آش کاچی

آش کاچی | طرز تهیه آش کاچی

آش کاچی | طرز تهیه آش کاچی,روش پخت آش کاچی

آش کاچی | طرز تهیه آش کاچی

کاچی ازجمله دسرهای سنتی ایرانی است که در بعضی از مناطق جنوبی کشور و همچنین آ‌ذربایجان، آن را در روزهای عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری می‌پزند.

این دسر گرم و پرانرژی در روزهای سرد زمستانی که عزیزانتان به خوردن مواد مقوی و شیرین نیاز بیشتری دارند، بسیار مناسب است.ما در این مطلب طرز تهیه این آش خوشمزه را به شما عزیزان آموزش میدهیم.

آش کاچی | طرز تهیه آش کاچی

آش کاچی | طرز تهیه آش کاچی,روش پخت آش کاچی

مواد لازم برای تهیه آش کاچی :

آرد برنج، یک قاشق سوپ‌خوری

آرد گندم، یک پیمانه

کره، 100 گرم

شکر، 2 پیمانه

گلاب، یک استکان چای‌خوری کوچک

زعفران ساییده‌شده، یک قاشق مرباخوری

آب، 3 پیمانه

طرز تهیه آش کاچی :

1 – ابتدا در یک قابلمه استیل آب و شکر ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را بیفزایید. بعد از اینکه شیره حالت قوام یافته پیدا کرد، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید.

آش کاچی | طرز تهیه آش کاچی,روش پخت آش کاچی

نکته1:

شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود.

نکته2:

گلاب را در مرحله پایانی قوام‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

2 – کره را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییررنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.

حالا نوبت به اضافه‌کردن آرد برنج است. پس از اینکه آرد برنج را نیز افزودید، مخلوط آردی را روی حرارت ملایم اجاق‌گاز آن‌قدر هم بزنید تا مخلوط سرخ شود.

نکته:

برای اینکه از کافی‌بودن میزان سرخ‌شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یک قاشق چای‌خوری کمی از آرد سرخ‌شده را داخل آب بریزید؛ اگر حباب از آن خارج شد، به معنای سرخ‌شدن آرد است.

3 – پس از آماده‌شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌گاز هم بزنید. این مدت زمان حداقل یک‌ربع به طول می‌انجامد.

4 – در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار داده و روی در آن دم‌کنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت الی 45دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

نکته:

غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد

همچنین ببینید

منبع : آسمونی



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود زیرنویس
دانلود زیرنویس
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بلیط هواپیما
بلیط هواپیما
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
دانلود سریال شهرزاد
دانلود سریال شهرزاد
فروش سرور مجازی
فروش سرور مجازی
دکتر سلامت
دکتر سلامت
خرید بلیط هواپیما
خرید بلیط هواپیما
خرید بک لینک
سامانه پیامک
دانلود آهنگ جدید
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
سئو ارزن
سئو ارزن
طراحی سایت ارزان
طراحی سایت ارزان
خرید هاست ارزان
خرید هاست ارزان
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
ثبت شرکت
ثبت شرکت

خرید vpn

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن