منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه کالباس مرغ در خانه

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی راحت است، و به زمان چندان زیادی نیاز ندارد، کالباسی که به این طریق در خانه تهیه می شود، طعمی مشابه با نمونه های کارخانه ای دارد و فاقد مواد شیمیایی مضر است.

مواد لازم:

مرغ متوسط: یک عدد

مغز نان ساندویچی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 4 حبه درشت
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
مغز پسته: یک قاشق غذاخوری
هویج پخته شده: 1/5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کالباس مرغ:
ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را جدا کنید، و گوشت مرغ را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید، سپس مغز نان ساندویچی خیس شده را با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
بعد یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید، و  پسته و هویج (پخته و خرد شده) را روی گوشت لایه لایه بریزید، و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید، سپس سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید، در حین رول کردن سعی کنید، حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود، و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد، سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید، چون به راحتی روی هم قرار می گیرد، و ضمن پختن باز نمی شود.
یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی محکم کنید، و از سر دیگر را با دست فشرده کنید، تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد، سپس سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید، ظرف بزرگی را انتخاب کنید، که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد، در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید، توجه داشته باشید، که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد، تا همه اطراف کالباس پخته شود، برای پخت کالباس یک ساعت و نیم زمان لازم است.
در آخر بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید، تا کاملاً سرد شود، بعد برش دهید، اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.
لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network