منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه شیرینی بهشتی برای عید

اگر جزو افرادی هستید که شیرینی پزی رو دوست دارید پس حتما پختن شیرینی های عید در منزل می تواند یکی از بخش های لذت بخش عید باشد، خصوصا وقتی بوی این شیرینی ها در خانه بپیچد، در این مقاله طرز تهیه یکی از شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی رو به شما آموزش خواهیم داد امیدواریم از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
آرد:  500 گرم
روغن:  250 گرم
پودر قند:  250 گرم
وانیل:  1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل:  یک قاشق غذاخوری
کاکائو:  یک قاشق غذاخوری
قیف شیار دار مخصوص شیرینی بهشتی
طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را با هم مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت چهار دقیقه هم می‌زنیم تا نرم شود، سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی ورز می‌دهیم، توجه داشته باشید که خمیر این شیرینی باید زیاد ورز داده شود، بعد خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده و قسمت دیگر را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم ، در این مرحله کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و با کمک قیف خمیرها را ماند شکوفه روی سینی بریزید، برای تزیین روی شیرینی‌ها می توانید از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید، سینی را در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید، این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.
لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

learn more here نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

click here

this web page

go here

click to see more




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network