منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه شربت آلبالو

مواد لازم:

آلبالو: 1 کیلوگرم

شکر: 2 کیلوگرم

آب: 1 لیوان

طرز تهیه شربت آلبالو:

ابتدا آلبالو ها را شسته و پاک کنید، هسته های آلبالو را هم جدا کنید، برای جدا کردن هسته آلبالو می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید، آلبالوهای بدون هسته را بین 24 تا 48 ساعت در شکر بخوابانید، و در یخچال نگهداری کنید، برای این کار بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید.

پس از گذشت این مدت زمان ظرف را از یخچال خارج کرده، و آب را به آن اضافه کنید، و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید، دقت داشته باشید که شعله را زیاد کم نکنید چون رنگ شربت تیره می شود، و همچنین شعله را خیلی زیاد هم نکنید، چون سریع می سوزد و قهوه ای رنگ می شود، مخلوط را هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود.

پس از حل شدن به مدت 10 الی 15 دقیقه روی حرارت بماند تا قوام بیاید، سپس با استفاده از یک صافی آن را صاف کرده، و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید، توجه داشته باشید، آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت کاسته می شود، از آلبالوی باقی مانده در شربت آلبالو می توانید مربای آلبالو درست کنید.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network