منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

سوپ گردو و خامه یکی از خوش مزه ترین سوپ هایی است که در شب های زمستانی می توانید  نوش جان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

جوز هندی نصف قاشق چای خوری

کره 2 قاشق سوپ خوری

آرد 2 قاشق سوپ خوری

برگ گشنیز تازه 2 عدد

آب مرغ 5 پیمانه

خامه 100 میلی متر

پیازچه 1 عدد

گردو 1 پیمانه

سیر یک حبه

آب مرغ را در قابلمه مناسبی روی حرارت بگذارید و سپس سیر، پیازچه و گردو را که از قبل خرد کرده را به آن اضافه کنید بعداز این که آب مرغ جوش آمد، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند بعد قابلمه را از روی گاز برداشته و بگذارید خنک شود.

مواد سرد شده را درون مخلوط کن ریخته تا به شکل پوره شود سپس کره را در ظرفی حرارت دهید تا کاملا آب شود آرد را به آن اضافه کرده و تفت داده تا جایی که رنگش تغییر کند سپس خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید مواد به دست آمده را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد ،  روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

 

 

مواد لازم رویه:

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network