منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی غذای مخصوص شب عید

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 4 پیمانه

سبزی پلویی1 کیلو

ماهی سفید 2 عدد

پیاز 1 عدد بزرگ

سیر 3 حبه

آرد سفید 2 لیوان

فلفل،زردچوبه،دارچین و نمک به مقدار لازم

لیمو ترش 4 عدد

روغن مایع به مقدار لازم

تمرهندی 1 بسته

طرز تهیه

ابتدا برنج آب کش شده آن را کم کم داخل قابلمه ریخته و در صورت تمایل نان لواش یا سیب زمینی ته قابلمه گذاشته، سپس لا به لای برنج ها را از سبزی پلویی راکه از قبل خورد و آماده کرده اید بریزید و به آن روغن اضافه کرده و بگذارید دم بکشد، مقداری از گشنیز، جعفری وشنبلیله از سبزی ها را برای ماهی کنار بگذارید.

ماهی ها را پس از تمیز کردن به تکه های مساوی تقسیم کرده، و آنها را حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز ومقدار کمی نمک و فلفل قرار دهید، نمک به مقدار کم به دلیل این که تمبر هندی بسیار نمک داشته و ممکن است غذای شما را شور کند، پس از نیم ساعت که ماهی ها با آب لیمومزه دار شد آنها را از آب لیمو بیرون کشیده و تکه های ماهی را در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.

دراین مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهی ها است، برای این کار ابتدا تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده و از صافی رد کرده، در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده، گشنیز، جعفری و شنبلیله ی خورد شده ای را که از سبزی های پلو کنار گذاشته بودید را به این مواد اضافه کنید و بگذارید خوب با هم سرخ شوند.

پس از سرخ شدن، تمبر هندی های حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و جا بیفتد .این مایع سس مانند را روی ماهی های سرخ شده ریخته و بگذارید،  روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی ها را مزه دار کند، پس از پانزده دقیقه ماهی خوشمزه و لذیذ شما آماده است.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network