منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه

مواد لازم برای خمیر رولت شکلاتی

سفیده تخم مرغ : 6 عدد

زرده تخم مرغ: 6 عدد

شکر: نصف پیمانه

آرد: سه چهارم پیمانه

پودرکاکائو: یک چهارم پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

کره (ذوب شده): یک چهارم پیمانه

مواد لایه میانی

پنیر خامه ای: 450 گرم

پودر شکر: یک چهارم پیمانه

خامه فرم گرفته: یک پیمانه

مواد رویه

شکلات تلخ: 300 گرم 

خامه: یک پیمانه

عسل یک قاشق سوپ خوری

کره: 65 گرم

طرز تهیه رولت شکلاتی

سفیده های تخم مرغ و نصف شکر را در کاسه مناسبی با هم به خوبی هم بزنید، زرده های تخم مرغ را هم با بقیه شکر در ظرفی جداگانه هم بزنید، تا زمانی که حجم آنها دو برابر شود، مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، و سپس آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به همراه کره به مواد اضافه و مخلوط کنید.

خمیر به دست آمده را درسینی فر اندازه متوسط که با کاغذ روغنی پوشیده شده بریزید و روی آن را صاف کنید، و تقریبا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک بپزد.

سپس کیک گرم را روی پارچه ای تمیز برگردانید و همراه پارچه رول کنید و بگذارید دهید حدود 20 دقیقه خنک شود.

تهیه فیلینگ: پنیر خامه ای، پودر شکر و خامه فرم گرفته را در ظرف مناسبی با هم حدود 8 دقیقه مخلوط کنید.

رول کیک را باز کرده و مخلوط پنیر خامه ای را روی آن پخش کنید.

برای تهیه رویه: خامه را گرم کنید و شکلات تلخ شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود، کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید، صبر کنید تا این مخلوط حدود 15 دقیقه خنک شود، و بعد از خنک شدن آن را روی رولت بریزید و حدود نیم ساعت رولت را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد، سپس رولت خوشمزه شما آماده سرو است نوش جان.

 

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network