منوی سایت
مروری بر گذشته

طرز تهیه بستنی زعفرانی

مواد لازم:

شير پرچرب: 1 لیتر 

ثعلب: 1 قاشق سوپ خوری سرخالی 

شكر : 300 گرم 

وانيل: 1/8 قاشق چای خوری

گلاب: 4 قاشق سوپ خوری 

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

خامه صبحانه: 200 گرم

پسته بو داده: به مقدار لازم

طرز تهیه بستنی زعفرانی:

ابتدا شیر را بجوشانید، و بگذاريد كمی سرد شود، سپس دوباره روي شعله گاز قرارداده، و شكر و ثعلب را با هم مخلوط كرده و به شير اضافه كنيد، دقت داشته باشید که حتما ثعلب باید با شکر مخلوط شود در غیر اینصورت ثعلب در شیر به تنهایی گلوله می شود، زمانی که شكر در شير حل شد، آن را از روی شعله گاز برداشته و بگذاريد شير سرد شود، سپس وانيل، گلاب، خامه و زعفران را به شير اضافه كنید، و كمی با همزن آن را هم بزنيد، تا خامه و بقيه مواد با هم  مخلوط شوند، شير را در سينی يا قالب فلزی ريخته و در فريزر قرار دهيد، بعد هر يك ساعت یک بار سينی را از فريزر در آورده و هم بزنيد، هر دفعه حدودا 5 دقيقه آن را هم بزنید، تا هر دفعه كشدار تر شود، حدودا 5 تا 6 بار بستني رو از فريزر در بیاورید، و هم بزنید، در آخرين بار هم زدن پسته را به آن اضافه کنید، و روی قالب نايلون كشيده، و در فريزر به مدت 24 ساعت قرار دهید و سرو کنید، نوش جان.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network