بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته
آموزش سئو

تبلیغات

جهانیها

سامتیک، سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و بلیط قطار با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی و ریلی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط هواپیما و یا بلیط قطار مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
این وب سایت اقدام به جمع آوری تمام اطلاعات پرواز خطوط هوایی و ریلی ایران نموده تا با توجه به نیاز کاربران سهولت اسفاده از امکانات جهت خرید اینترنتی بلیط ارزان هواپیما چارتری و سیستمی و بلیط قطار در فضای مجازی بر اساس آخرین تغییرات در اختیار کاربران قرار گیرد.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید.

برای خرید خودرو، در بین هزاران آگهی فروش خودرو جستجو نموده و خودروی موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای فروش خودرو، نسبت به ثبت آگهی فروش خودرو اقدام کنید. از اخبار روز بازار خودرو و قیمت به روز خودرو مطلع گردید.

چگونه سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع درست کنیم؟

چگونه سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع درست کنیم؟

چگونه سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع درست کنیم؟

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

وقتی سالمون را کبابی می کنید، بسیار نرم، کره ای و پرجلوه می شود.

مواد لازم برای سالمون کبابی :

 روغن زیتون  ۱ پیمانه
 پیازچه  ۷۰۰ گرم
 نمک به میزان لازم
 فلفل سیاه به میزان لازم
ماهی سالمون ۱ عدد
برگ نعناع ۲ پیمانه
بادام ۲ قاشق غذاخوری
کاپاریس ۱/۴ پیمانه
لیمو ۲ عدد

طرز تهیه سالمون کبابی :
از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۲ عدد سینی فر را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.

پیازچه ها را به طور مساوی در سینی ها بریزید و بر روی هر سینی ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پیازچه ها از زیر قهوه ای طلایی شوند. در میان پخت سینی ها را بچرخانید، همچنین اگر از ۲ طبقه ی فر برای این کار استفاده می کنید، جای سینی ها را هم عوض کنید. بعد از این مدت، آن ها را از فر خارج کنید. حرارت را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید. بگذارید تا پیازچه ها خنک شوند و سپس آن ها را به یک سینی فر منتقل کنید.

ماهی سالمون را روی پیازچه ها بگذارید، بر روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید. آن را برای حدود ۲۰ دقیقه در طبقه ی پایین فر تا مغز پخت شود، بپزید.

در این میان برای تهیه پستو، نصف پیمانه روغن زیتون باقیمانده را با برگ های نعناع، بادام، کاپاریس، نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه در غذاساز ریخته و تا یکدست شوند، بزنید.

ماهی و پیازچه ها را از فر خارج کنید، با احتیاط آن را در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید. آن را با برش های لیمو و سس پستوی نعناع و کاپاریس میل کنید.

نکاتی برای پخت سالمون کبابی :
1- پیازچه ها را پاک کرده و بشویید. آن ها را از طول نصف کنید.
2- از فیله ی ماهی سالمون بدون پوست و به وزن تقریبا ۱ کیلو و ۴۰۰ گرم استفاده کنید.

3- از بادام بو داده استفاده کنید.
4- قبل از استفاده کاپاریس را آبکشی کرده و خشک کنید.

همجنین ببینید:



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود فیلم
دانلود فیلم
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
چت روم
چت روم
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید vpn
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن