بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

زولبیا رنگی و مضرات آن

زولبیا رنگی و مضرات آن

با فرا رسیدن ماه رمضان , پرطرفدارترین شیرینی این ماه به صورت رنگی به بازار آمده است.

محمدحسین‌ عزیزی‌ رییس انجمن صنایع غذایی‌ ایران با اشاره به ناسالم‌ بودن زولبیا‌ و بامیه اظهار کرد: برای تهیه زولبیا‌ و بامیه به ویژه نوع رنگی آنها متأسفانه مسائل بهداشتی بطور کامل رعایت نمی‌شود و روغن بکار رفته در آن چند بار مصرف بوده که همین امر سبب بروز سرطان در بدن می‌شود.

وی عنوان کرد: بسیاری از کارشناسان تغذیه‌ مصرف زولبیا و بامیه را در ماه رمضان به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن توصیه نمی‌کنند و به جای آن مواد مقوی و انرژی زا همچون خرما و کشمش را مفید می‌دانند.
رییس انجمن صنایع غذایی‌ ایران بیان کرد: زولبیا و بامیه‌های رنگی که اخیراً‌ به بازار آمده به علت استفاده از رنگ های غیرمجاز باعث آسیب جدی به کلیه، کبد و قلب و عروق می‌شود.
وی تأکید کرد: زولبیا و بامیه‌های رنگی معمولاً در مکان‌های بهداشتی تهیه نمی‌شوند که این مسئله در نهایت خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش خواهد داد.
عزیزی یادآور شد: مصرف زولبیا و بامیه‌ خطر ابتلا به دیابت را در افراد افزایش می دهد که بهتر است در ماه رمضان مبتلایان به این بیماری خرما، کشمش و حتی توت خشک شده را جایگزین این شیرینی چرب و آسیب‌رسان کنند.

زولبیا رنگی و مضرات آن



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات