منوی سایت
مروری بر گذشته

روش پخت نان سیر

مواد لازم:

آرد : 2پیمانه
خمیرمایه : 2قاشق مرباخوری

آب : 3/4 پیمانه
شکر: 4 قاشق مرباخوری
تخم مرغ : 1 عدد
ماست : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده : به مقدار دلخواه

سیر خردشده : 6 حبه
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه نان سیر:

ابتدا آب را کمی ولرم کنید، و شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در مکان گرم قرار دهید، سپس نمک و آرد را الک کرده، و تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید، کم کم خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.
روغن زیتون را نیز اضافه کنید، و به مدت 2 الی 3 دقیقه ورز دهید.
خمیر را درون ظرفی بگذارید، و روی آن را بپوشانید، و بگذارید به مدت یک ساعت در مکان گرم باشد، تا حجم آن2 برابر شود.
پس از گذشت 1 ساعت دوباره خمیر را ورز دهید، و خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید.
فر را روی بالاترین درجه تنظیم کنید، و سینی آن را کمی چرب کنید، در سطح میز کمی آرد بپاشید و هر یک از قسمت های خمیر را با وردنه باز کنید.
روی آن مقداری گشنیز و سیر بپاشید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بپزد، دقت داشته باشید که نان نسوزد.
نان را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد، سپس کمی کره روی نان بمالید و نوش جان کنید.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network