بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

روش های خوشمزه کردن مرغ

روش های خوشمزه کردن مرغ

با توجه به قیمت و همچنین مزایای گوشت سفید استفاده از گوشت مرغ هر روز بیشتر میشود. روش های خوشمزه کردن مرغ

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ با لیمو و زیتون :

سینه مرغ : ۸ عدد
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
لیمو : ۲ عدد
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
زیتون سبز : ۱ پیمانه
آب مرغ : ۲ پیمانه
آویشن : ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری

 

آموزش مزه دار کردن مرغ با زیتون و لیمو :

روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید.
در یک ماهیتابۀ بزرگ، ۲ قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید.
مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود ۳ دقیقه بماند.
مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.
لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید.
اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.
برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و ۲ پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند.
حال شعله را کم کنید تا ۱۰ دقیقه آرام با هم بپزند.
مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید.
روی آن را بپوشانید تا ۱۵ دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

روش های خوشمزه کردن مرغ



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن