منوی سایت
مروری بر گذشته

روش های جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

آبغوره و آبلیمو از آن دسته خوراکی هایی هستند، که اگر به درستی نگهداری نشوند، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شوند.

برای جلوگیری از کپک زدن پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید، تا آنزیم و باکتری های موجود در آن از بین بروند، با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش می یابد.

آبلیمو و آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید، و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید، به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید، و سپس درپوشی روی آن قرار دهید، تا در آن کاملا کیپ شود، و اکسیژن به داخل شیشه راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد.

قراردادن آبلیمو و آبغوره در آفتاب، سبب ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود، همچنین ویتامین C موجود در آبلیمو و آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود، در نتیجه باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود.
توجه داشته باشید، که از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید، زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند، با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود، به همین دلیل از ظروف شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظروف شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network