منوی سایت
مروری بر گذشته

روش های تازه نگه داشتن سیر در خانه

از سیر برای پخت انواع غذاها استفاده می شود، ولی اگر روش نگهداری سیر را به درستی بدانید، می توانید آن را برای مدت طولانی تازه نگه دارید.

بوته‌های سیر تازه را در یک محل تاریک و خشک نگهداری کنید، سیر را از نور خورشید و رطوبت دور نگه دارید، تا از جوانه زدن آن جلوگیری شود.

پیاز سیر باید دارای پوست خشک کاغذی باشد، و هیچ جوانه ای روی آن نباشد.

سیر را در مکانی با گردش هوای خوب نگهداری کنید، نگهداری سیر‌ها در محلی که تهویه مناسبی دارد، این امکان را می دهد، تا سیر تنفس کند، و طول عمر آن را افزایش دهد.

بوته سیر تازه را در کیسه‌ های پلاستیکی یا ظروف در بسته نگهداری نکنید، زیرا این کار سبب می شود سیر کپک یا جوانه بزند.

در زمان خرید سیر دقت کنید که سیر‌ها تازه باشند، چون هرچه سیر تازه‌تر باشد، مدت زمان نگهداری آن طولانی تر خواهد شد.

سیر‌های چروک شده و یا سیر‌هایی که در یخچال فروشگاه‌ ها نگهداری می شوند، را خریداری نکنید.

بوته سیر تازه را بشویید، و آن را به مدت یک هفته در مکانی تاریک و بدون رطوبت خشک کنید، برای خشک کردن سیر می توانید سیر آن را از ساقه آویزان کنید.

سیر را باید در دمای اتاق نگهداری کنید، بعضی از افراد فکر می کنند، که باید سیر را در یخچال قرار دهند، اما اشتباه است، بهتر است سیر در دمای اتاق نگهداری شود.

سرد نگه داشتن و منجمد کردن سیر خوب نیست، زیرا سبب فاسد شدن و تغییر طعم سیر می‌شود، سرد کردن سیر، رطوبت را در آن افزایش می‌دهد و سبب رشد کپک و فاسد شدن سیر می  شود.

اگر سیر تازه خرد شده یا پوست کنده دارید، آن‌ ها را در یک ظرف مناسب در بسته قرار دهید، و در یخچال بگذارید، اما باید زود از آن استفاده کنید.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network