منوی سایت
مروری بر گذشته

جویدن دانهُ سیب سم بسیار خطرناکی را وارد بدن می کند

سیب از میوه هایی است که خواص بسیاری دارد و برای درمان انواع بیماری و کمبودهای بدن مفید است.اما دانه این میوه حاوی موادی است که در صورت جویدن هیدروژن سیانید یا همان سیانور آزاد می کند که برای بدن بسیار ضرر دارد، در واقع مقدار خاصی از سیانید باعث مرگ فرد می شود.

ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانه‌های برخی میوه ها مثل سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس وجود دارد و در صورت مصرف هسته این میوه‌ها و جویدن و قورت دادن آنها، آمیگدالین که بی ضرر است به هیدروژن سیانید یا همان سیانور تبدیل می‌شود که این ماده بسیار سمی و حتی در دوزهای بالا مرگبار است.

عوارض جانبی مصرف دوز پایین سیانید می‌تواند باعث سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی معده، سرگیجه، فلج اعضای بدن، نارسایی قلبی و ریوی، ضعف و سردرگمی شود و در صورت مصرف دوز بالای این ماده شیمیایی و تعویق در درمان امکان مسمومیت شدید و مرگ فرد وجود دارد.

برخی افراد به اشتباه گمان می‌کنند که مصرف مقدار کم سیانید موجود در سیب برای سلامت بدن مفید است که این تفکر کاملاً اشتباه است و می‌تواند به تجربه‌ای بد و به قیمت از دست دادن جان آن‌ها تمام شود ، اما حتماً هنگام خوردن سیب دانه‌های آن جدا کنید و با آرامش از طعم و خواص درمانی این میوه پرخاصیت لذت ببرید.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network