منوی سایت
مروری بر گذشته

ترکیبات جادویی ادویه ها برای خوشمزه کردن غذاها

خوردن غذا بدون ادویه مانند خوردن غذا به صورت خام است.ترکیب ادویه ها اگر درست استفاده شوند، غذا خیلی خوشمزه تر می شود، با استفاده از ادویه ها، غذا طعمی خاص و مخصوص به خودش می گیرد، از سویی ادویه جات خواص دارویی هم دارند و بیشتر آنها مواد اولیه طب سنتی وگیاهی به شمار می روند. ما در این نوشته ترکیبات ادویه جات برای خوش طعم کردن غذاها را برای شما عزیزان شرح می دهیم.

ادویه آب گوشت:  زردچوبه ، دارچین، فلفل سیاه ، جوز هندی، بادیان ، میخک

ادویه ماست و خیار: فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخون خشک و پودر گل محمدی

ادویه کوکو سبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه

ادویه فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز . گشنیز و شنبلیله

ادویه ترشی بادمجون: گلپر ، زردچوبه

ادویه ترشی:  نعنا خشک ، گلپر ،تخم گشنیز ، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، کاری ، زردچوبه

ادویه مرغ و ماهی:  زنجبیل و پودر سیر برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین گزینه ها هستند

ادویه کباب تابه ای: فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی،  زردچوبه و سماغ

ادویه خورش قیمه:  زردچوبه، فلفل، پودر لیمو عمانی، دارچین، پودر گل محمدی، هل، زعفران و گلاب

ادویه پیتزا، پاستا،ماکارونی، لازانیا: پونه، ریحان، رزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش

 

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network