بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

تب کریمه کنگو

تب کریمه کنگو

شاید تا قبل از این چند ماه نام این بیماری هم به گوش شما نخورده باشد ولی این روز ها اخبار زیادی مبنی بر احتیاط برای مبتلا نشدن به آن شنیده اید.


درواقع این بیماری بومی کشور ما نبوده و رواج آن بیشتر در آفریقای مرکزی و بخشی از امریکای جنوبی است.حساسیت بیشتر این موضوع به خاطر این است که مولد ایجاد این بیماری گوشت ناسالم است.گوشتی که مایحتاج همه ی مردم یک کشور است.پس هرگونه سهل انگاری می تواند به قیمت گزافی برای یک ملت داشته باشد.به همین منظور ابتدا واحد های نظارت بر دامداران و توزیع کنندگان فراورده های گوشتی باید در صدد جلوگیری از آن باشند ولی برای محکم کاری شما نیز موارد بهداشتی را رعایت کنید.
حشره ی عامل این بیماری یه نوع کنه است که در اثر گزش توسط آن و یا کشتن آن روی سطح پوست خود منجر به بیماری می شود.استفاده از افت کش ها و سموم شیمیایی برای دامداران ضروریست تا محصولات کمتری متضرر این بیماری شوند.
اما انچه مصرف کننده باید بداند این است که گوشت خریداری شده و تازه را احتیاطا درآن واحد استفاده نکرده و 48 تا 72 ساعت درون فریزر قرار دهد.هرچند ما بنا را بر این میگذاریم که قصابی که این وظیفه را بر عهده داشته کوتاهی کرده باشد و یا نادانسته گوشت آلوده را فروخته است.
به هرحال مقابله با این بیماری بسیار آسان بوده و فراموش نکنید که احتیاط شرط عقل است.چرا که درصورت ابتلا به این بیماری مرگ در کمین است.
در صورت مشاهده ی هرگونه از علایم تهوع و درد ناحیه ی شکمی و عدم تعادل و سرگیجه سریعا به پزشک خود مراجعه کنید.

تب کریمه کنگو



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن