منوی سایت
مروری بر گذشته

بهترین روش ها برای نگهداری از ماهی قرمز عید

هرسال با نزدیک شدن به پایان سال طبق آداب و سنت ایرانیان، فروش ماهی قرمز نیز شروع می شود، اما اغلب به علت عدم توجه لازم به این ماهی ها، چند ماه بیشتر عمر نمی کنند، لازم است، برای به وجود آوردن شرایط مناسب برای زندگی آنها مواردی را برای طول عمر این مهمان های کوچک خانه هایمان رعایت کنیم.

 مهم ترین مطلب در نگهداری از ماهی قرمز محل زندگی و سطح آب مصرفی اوست، سطح آب در مقابل با حجم آب اهمیت بیشتری دارد و همچنین ظرف نگهداری ماهی باید دهانه گشادی داشته باشد، به دلیل این که اگر تنگ باشد تبادل اکسیژن با محیط کاهش یافته و ماهی دچار مشکل می شود، لذا در انتخاب تنگ ماهی دقت داشته باشید.

عوض کردن آب تنگ ماهی بسیار مهم است، تعویض آن بستگی به کدری، رنگ و بوی آب دارد، دقت داشته باشید از آبی استفاده کنید که  کلر نداشته باشد

برای تنظیم آب ماهی به این نکته توجه داشته باشید، که به ازای هر ماهی باید دو و نیم لیتر آب برایش در نظر بگیرید، همچنین بهترین دما 25 درجه سانتی گراد است، تنگ ماهی را در کنار وسایل گرمایشی و سرمایشی قرار ندهید، معمولا ظرف ماهی را در محیطی قرار دهید که دمای ثابت داشته باشد و در معرض نور مستقیم خورشید نباشد.

غذای ماهی های قرمز،کربوهیدرات ها هستند، بنابراین غذایی را برای این ماهیها در نظر بگیرید، که دارای کربوهیدرات فراوان باشد. بهترین غذا برای ماهی های قرمز، خوراکی های کارخانه ای هستند که مخصوص کپور ماهی ها تهیه می شود، که روزی 2 وعده کافی است، البته از نان هم برای غذای ماهی ها استفاده می شود، که توصیه می شود به صورت مداوم از آن استفاده نشود، به این دلیل که بدن ماهی به ویتامین های دیگر هم نیاز دارد.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network