منوی سایت
مروری بر گذشته

بهترین روش ها برای جلوگیری سوزش چشم هنگام خرد کردن پیاز

پیاز یکی از اجزای اصلی هر غذایی به شمار می رود و طعم و مزه خوبی به غذاها می دهد ، اما در هنگام خرد کردن پیاز اشک از چشم سرازیر می شود هنگامی که پیاز را خرد می کنید، سلول های پیاز پاره می شوند، در سلول های پیاز دو ماده اصلی وجود دارد یکی آنزیمی به نام آلیناز و دیگری ماده ای به نام گوگرد، ترکیبات گوگردی به وسیله آنزیم آلیناز تجزیه شده و ترکیبات ناپایدار گوگردی تولید می کنند که سریعا در فضا پخش می شوند وهمین گاز است که باعث سوزش چشم می شود، و وقتی این گاز به مخاط چشم می رسد با آب واکنش نشان می دهد و اسیدسولفوریک در چشم تولید می کند. برای از بین رفتن این مشکل متن زیر را بخوانید.

برای جلوگیری از سوزش چشم قبل از خرد کردن پیاز  بهتر است آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. خنک شدن پیاز ترکیب اشک آور آن را تا حدی ضعیف می کند و دیگر پیاز چندان موجب سوزش چشم و آبریزش نمی شود. قبل از پوست کردن پیاز دستان خود را خیس کرده و پیاز را خیس پوست بکنید. با این ترفند ماده اشک آور پیاز در رطوبت دستان مخلوط می شود و در فضا پخش نمی شود و باعث سوزش چشم نمی شود، با این روش های ساده مواد اشک آور کمتر به مخاط چشم می رسند و کمتر دچار سوزش چشم می شوید.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network