منوی سایت
مروری بر گذشته

بهترین روش های نگهداری از شیرینی

 شیرینی ها دو مدل هستند  تر و خشک که روش نگهداری هرکدام از آنها متفاوت است .

شیرینی های خشک نسبت به شیرینی تر رطوبت کمتری دارند ، به همین جهت می توان آن از آن در زمان طولانی تری استفاده کرد.البته قابل ذکر است که هر چقدر زمان نگهداری شیرینی خشک کوتاه تر باشد بهتر است چون که در مدت طولانی احتمال اینکه روغن استفاده شده در آن حالت اکسیدی پیدا کند بیشتر است و همچنین شیرینی تازگی و طراوت خود را از دست می دهد .شیرینی خشک را می توان به مدت یک تا دو هفته در جای خنک و بیرون از یخچال و یا به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد .شیرینی های خشک را می توان در ظروف در بسته در یخچال نگهداری کرد تا مدت زمان بیشتری تازه بمانند .

  شیرینی تر از تخم مرغ و خامه تهیه می شود ، به همین دلیل ماندگاری کمتری نسبت به شیرینی خشک دارد و باید در مدت زمان کوتاه تری مصرف شود و حتما در یخچال نگهداری شود .شیرینی تر نباید بیشتر از دو ساعت بیرون از یخچال بماند چون که دارای تخم مرغ و خامه است وسطح جذب میکروبی آن بالا است و احتمال مسمویت در افراد خاصی مثل کودکان  ، افراد مسن ، خانم های باردار و بیمارانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند را افزایش می دهد .بیشترین زمانی که می توان شیرینی تر را در یخچال نگهداری کرد 24 تا 48 ساعت است برای تازه ماندن و خشک نشدن شیرینی خامه ای آن را داخل جعبه مخصوص قرار دهید ، سپس جعبه را داخل کیسه نایلونی گذاشته و در آن را ببندید و در یخچال یا فریزر قرار دهید.

در کل بهترین روش خرید شیرینی به مقدار کم و مصرف آن در کوتاه مدت است .

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network