منوی سایت
مروری بر گذشته

بهترین روش برای از بین بردن تلخی بادمجان

بعضی اوقات مزه تلخ بادمجان باعث می شود اکثر افراد آن را از سبد غذایی خود حذف کنند اما ما روشی را برای شما شرح می دهیم که از تلخ شدن آن جلوگیری کند،  بعضی افراد بادمجان را با پوست می پزند و اکثرا هم پوست آن را می کنند. مهمترین نکته در خرید بادمجان، انتخاب بادمجان هایی با تخم کم و مزه شیرین است.

برای خرید بادمجان همیشه به سراغ بادمجان های کوچک، براق، گوشتی، سفت و قلمی تر بروید و بدون آثار ضرب خوردگی به دلیل این که خوشمزه تر هستند.

بادمجان های تازه را اگر در نایلون بگذارید تا چند روز در یخچال تازه می مانند و خواصشان را از دست نمی دهند.

روش از بین بردن تلخی بادمجان:

قبل از سرخ کردن بادمجان برای گرفتن تلخی آن این روش را به کار ببرید ابتدا بادمجان ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم زیاد دارد ، تخم آنها را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید، سپس بعد از یکی دو ساعت آنها را بشویید و خشک کنید.حالا بادمجان ها را سرخ کنید و مطمئن باشید دیگر تلخ نیستند.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network