بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آموزش پخت مافین موز و شکلات

آموزش پخت مافین موز و شکلات

آموزش پخت مافین موز و شکلات

مافین موز و شکلات از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاسون است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این مافین ها، هم صبحانه ای عالی هستند و هم برای عصرانه در کنار قهوه و یا چای خوب می شوند. موز باعث می شود تا این مافین های خوشمزه بافتِ تری داشته باشد.

 

مواد لازم برای مافین موز و شکلات :

موز  ۳ عدد 
روغن گیاهی  ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ 
 شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه 
آرد ۲۲۵ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه مافین موز و شکلات :

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۱۲ عدد قالب مافین، قالب کاغذی مافین و یا کاغذ روغنی قرار دهید.

موز له شده را در کاسه ای بریزید. در حالیکه آن ها را هم می زنید، روغن و سپس تخم مرغ ها و شکر را اضافه کنید.

آرد را با پودر کاکائو و جوش شیرین ترکیب کنید و آن را به ترکیب موز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. تا آن زمان مافین ها تیره رنگ می شوند و پف می کنند.

قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا مافین ها کمی خنک شوند، سپس آن ها را خارج کرده و روی توری قرار دهید.

نکات :

از موز رسیده استفاده کنید. موز ها را با چنگال و یا با همزن له کنید.

پودر کاکائو را قبل از استفاده الک کنید.

به ۲۲۵ گرم، معادل یک و نیم پیمانه آرد نیاز دارید.

همچنین ببینید:



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات