بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آموزش پخت ته چین مجلسی در فر

آموزش پخت ته چین مجلسی در فر

آموزش پخت ته چین مجلسی در فر

من خودم همیشه مرغ را از شب قبل می پختم و در نصفی از ماست و زعفران می خواباندم و هنگامی که می خواستم داخل ظرفم برنج و بعد مرغها را بگذارم، مرغها را از داخل موادشان در می آوردم و دوباره ماست داخل مرغ  را با برنج مخلوط می کردم و بعد آنها را روی برنج می چیدم، ولی این دفعه 1 ساعت قبل پختم و بعد خردش کردم و دیگر در ماست و زعفران نخواباندم و خیلی خوب شدش، ولی جفت آن راه خوبی است.


مواد لازم برای 3 نفر برای ته مرغ در فر :

 سینه مرغ خرد شده 2 عدد
 زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست ترش و کمی سفت و کمی پرچرب دو پیمانه
برنج دو و نیم پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع نصف پیمانه
کره آب شده 2 قاشق غذاخوری در صورت تمایل
آب مرغ نصف پیمانه

طرز تهیه ته چین مرغ در فر :

برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب ولرم و نمک خیس می کنیم.

قابلمه مناسبی را آب کرده و می گذاریم جوش بیاید و بعد آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش می ریزیم.

در فاصله جوشیدن گاهی کف آن را بر می داریم. مقداری روغن هنگام جوشیدن داخل برنجمان می ریزیم، زمان آبکش کردن برنج زمانی هست در ته چین که کمی بیشتر از برنجی که ساده می خواهید آبکش کنید نرم تر شود و بعد برنج را با ماست و زعفران و کره و روغن و نمک و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم استفاده کنید.

مرغ را هم که از 1 ساعت قبل با 2 حبه سیر و پیاز و نمک و زردچوبه و زعفران و آب می پزیم و خردشان می کنیم و کنار می گذاریم.

اگر می خواهید در فر بپزید و طوری باشد که وقتی پخته شد بتوانید ته چین را برگردانید، باید از ظرفهای نچسبی که برای فر هست و ته چین در آن برمی گردد استفاده کنید. می توانید از ظرف های پیرکس هم استفاده کنید.

اگر می خواهید در قابلمه درست کنید، قابلمه باید نچسب باشد و خیلی هم نازک نباشد چون زود ته آن می سوزد و حرارت هم خیلی باید کم باشد.

اگر می خواهید داخل فر بگذارید، ظرفتان را چرب کنید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن را فشار دهید تا کمی فشرده شود و روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید تا مثل یک دمکنی عمل کند.

بعد از 45 دقیقه که از داخل فر گذشتنتان گذشت روی فویل را بردارید و با قاشق کمی دوباره روی برنج را فشار دهید و دوباره روی فویل را بگذارید و در طبقه وسط به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم با درجه حرارت 170 تا 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد (می توانید یک ساعت با درجه 180 درجه بپزید) و در آخر فویل را برداشته و بگذارید روی ته چین طلایی شود و فر هم از قبل روشن کرده باشید که گرم باشد.

اگر می خواهید داخل قابلمه بپزید، وقتی که قابلمه گرم شد، مقداری روغن بریزید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن فشار دهید تا کمی فشرده شود و در قابلمه را می گذارید و وقتی دم برنج بالا آمد آن را دم می کنید تا ته چین بپزد.

اگر ته چینی که در فر درست کردید قالبی درنیامد، آن را برش دهید و در دیس بچینید.

 

نکته برای پخت ته چین مرغ :

از موادتان (ماست و زرده تخم مرغ و روغن و زعفران و در صورت تمایل دارچین) قبل از اینکه برنج اضافه کنید مقداری نگه دارید و در آخر اطراف برنجتان در ظرف بریزید تا ته چین تان قالبی در بیاید.

 

اضافه کردن دارچین بوی زخم مرغ و تخم مرغ را می گیرد.

همچنین ببینید:



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ابزار وبلاگ
بلاگرز
دانلود نرم افزار
دانلود نرم افزار
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
بک لینک
بک لینک
خرید بک لینک
سامانه پیامک
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
تور ترکیه
تور ترکیه
قاب گوشی
قاب گوشی
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
سئو ارزن
سئو ارزن
طراحی سایت ارزان
طراحی سایت ارزان
خرید هاست ارزان
خرید هاست ارزان
اخبار روز
اخبار روز
دانلود آهنگ جدید
نبض ترانه
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
خرید بک لینک
مشاوره حقوقی
ثبت شرکت
ثبت شرکت
مبلمان سام اکسون
مبلمان سام اکسون
خرید کریو
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن