منوی سایت
مروری بر گذشته

آموزش درست کردن سبزه عید با عدس

یکی از سین های سفره هفت سین سبزه است که در همه سفره های ما ایرانی ها وجود دارد. سبزه به معنای طراوت و زنده شدن دوباره طبیعت است و همچنین نشان شادابی و نشاط است، شايد خريد يک سبزه، بسيار راحت‌تر از سبز کردن آن باشد اما لذت سبز کردن سبزه نوروز به کمي زحمت ارزش دارد.در این مطلب روش درست کردن سبزه با عدس را به شما آموزش خواهیم داد.

تقریبا 15 روز قبل از عید داخل کاسه مقداری عدس ریخته و با آب پر می کنیم و چند روز در دمای اتاق بگذارید.

عدس معمولا آب را به خود جذب می کند، گاهی آن را چک کنید و اگر آب عدس کشیده شده بود آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا عدس ها جوانه بزنند.

عدس داخل آب جوانه نمیزند فقط باید کاملا خیس بخورند،زمانی که عدس های خیس خورده را لای دستمال نم دار منتقل کنید شروع به جوانه زدن میکنند.

بهتر است که آب عدس را هر روز عوض کنید چون ترشیده و کف می کند.

بعد از آن که عدس ها کمی جوانه زدند آنها را آبکش کرده و در ظرفهای مورد نظر ریخته و روی آنها را با دستمال حوله ای پوشانده و روی آن ها آب بپاشید و کنار پنجره جایی که نه سرد و نه زیاد گرم باشد بگذارید تا رشد کنند.

عدس ها را باید هر روز خیس کرده و آب اضافه آنها را بیرون بریزید. توجه داشته باشید که دستمال رویی آن را مرطوب نگه دارید.

پس از آن که جوانه ها کمی رشد کردند و سبز شدند می توانید دستمال روی آن هارا برداشته و به آب دادن عدس ها ادامه دهید و باید  حتما نور طبیعی به آنها برسد.

ظرف سبزه را  گاهی بچرخانید تا سبزه ها به صورت کج به طرف نور رشد نکنند.
از همین روش می توانید برای گندم استفاده کنید به شرطی که گندم از نوع مخصوص برای سبز کردن باشد.

لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
X nex1network