بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آموزش درست کردن تاک پلو شاهرودی

آموزش درست کردن تاک پلو شاهرودی

آموزش درست کردن تاک پلو شاهرودی

طرز تهیه تاک پلو :
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.

مواد لازم برای تاک پلو :

 برنج  3 پیمانه
برگ مو 300 گرم
 مرغ بدون استخوان  500 تا 600 گرم
 پیاز  1 عدد
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم

برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.

تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

نکاتی برای تهیه تاک پلو :
1. پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.
2. به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.

همچنین ببینید:



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن

X بستن تبلیغات