بلیط هواپیما
منوی سایت
مروری بر گذشته

آموزش آشپزی – آش ترخینه

آموزش آشپزی – آش ترخینه

مواد لازم:

 ترخینه: 5 قرص
سبزی آش: یك كیلو
نخود، لوبیا چیتی و عدس: 3 پیمانه
نمك، فلفل و زردچوبه:  به میزان لازم
پیاز داغ:  به میزان لازم
نعناع داغ:  به میزان لازم


روش تهیه:

حبوبات را که از شب قبل خیسانده‌اید بپزید. ترخینه را نیز داخل یك كاسه آب ولرم خیس كرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه 3 تا 4 عدد پیاز، آماده كنید. پس از پخت حبوبات ترخینه را اضافه كنید. پس از چند دقیقه پختن، سبزی را نیز به همراه نمك و فلفل و مقداری از پیاز داغ به آش بیفزایید و اجازه دهید سبزی‌ها پخته شده و كاملا جا بیفتد، سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.

نكته:

به ترخینه (ترخنه) هم گفته می‌شود. در روستاهای ایران در فصل فراوانی لبنیات، یك نوع بلغور خشك شده به وسیله دوغ تهیه می‌شود كه برای فصل‌های دیگر آن را نگه می‌دارند و استفاده می‌کنند.



لینک های جذاب
وبگـــردی
نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب پر بیننده
تبلیغات متنی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :)
مطالب پر بیننده
.

انجمن